Vragenlijst

Laat ons weten welke vaardigheden uw organisatie op dit moment nodig heeft.

 

Om ervoor te zorgen dat organisaties het personeel krijgen dat ze nodig hebben, zal het Europese Erasmus+ project GROWTH4SMEs een grensoverschrijdend digitaal platform creëren dat informatie verzamelt over het huidige tekort aan vaardigheden bij werknemers. Vervolgens zullen de partnerinstellingen (Hogeschool UCLL, Universiteit Oslo, Gemeente Aarhus, Universiteit Aarhus) geschikte cursussen ontwerpen om pas afgestudeerden de vaardigheden bij te brengen waar organisaties momenteel naar op zoek zijn.

growth4sme - belgien

GDPR-overeenkomst
Kunt u instemmen met de verwerking en opslag van uw gegevens tot het einde van het project GROWTH4SMEs op 1 september 2023 (door de projectgroep: Universiteit Oslo, Gemeente Aarhus, Universiteit Aarhus, UC Limburg). GDPR agreement?
Over uw bedrijf
Afgestudeerden in dienst nemen
Vaardigheden en competenties
Welke vaardigheden en competenties acht u het belangrijkst bij werknemers in uw bedrijf?
Vaardigheden en competenties
Over welke competenties en vaardigheden verwacht u dat pas afgestudeerden beschikken wanneer u ze in dienst neemt? Gelieve de toepasselijke opties hieronder aan te kruisen.
Tools
Contactgegevens
Hackathon/innovatiekamp 2022-2023
Een hackathon/innovatiekamp is een evenement waarbij pas afgestudeerden met elkaar de uitdaging aangaan om de beste oplossing te bedenken voor een business case - een uitdaging waar uw bedrijf graag een oplossing voor zou willen. De wedstrijd zal worden georganiseerd door Hogeschool UCLL en in samenspraak met u als bedrijf, maar het zal geen tijdrovende inspanning zijn. We zullen de deelnemende bedrijven natuurlijk aanmoedigen om aanwezig te zijn bij de presentaties van oplossingen.
Indienen